Prijateljski četveroboj

15.05.2019

vabimo na medklubski golf turnir, ki bo potekal na golf igrišču Livada v Moravskih Toplicah, v nedeljo 2. junija 2019.


Da bi s tradicijo medklubskega druženja nadaljevali, Vas vabimo na medklubski golf turnir, ki bo potekal na golf igrišču Livada v Moravskih Toplicah, v nedeljo 2. junija 2019.

Tekmovanja se udeležijo predstavniki štirih klubov, od katerih za skupni rezultat ekipe šteje 10 najboljših NETO rezultatov in 10 najboljših BRUTO rezultatov člana kluba (lahko tudi istega igralca). Igralec mora biti A ali B član tega kluba!

Število prijavljenih posameznikov v ekipi je lahko neomejeno, vendar se v razvrstitvi upošteva le 10 najboljših v bruto in neto točkovanju. V kolikor ima ekipa manj kot 10 udeležencev turnirja, se upoštevajo vsi rezultati. Terme 3000 prispevajo spominske medalje za vse nagrajence.

Presenečenje v obliki praktičnih nagrad pa pripravi tudi ORGANIZATOR LETOŠNJEGA SREČANJA GK Slovenska Bistrica,  ki je bil zmagovalec v letu 2018.

Po uspešno zaključenem turnirju, bomo z družabnim delom nadaljevali srečanje in razglasili zmagovalca ter poglobili medklubske vezi na terasi hotela Ajda v Termah 3000. Odločili smo se, da tako zasnovana srečanja nadaljujemo člani naslednjih klubov:

GK Moravske Toplice

GK Zlati Grič

GK Radenci

GK Slovenska Bistrica

 

Turnir se bo začel s štartom na strel ob 9:30. uri . Strošek posameznega udeleženca je igralnina v višini 40 € in štartnina 25 €, ki vključuje malico za na igrišče ter BIFE kosilo po končanem tekmovalnem delu. Imetniki letnih kart na Livadi ne plačajo igralnine, V želji po čim lepši nedelji, dobri igri in predvsem družbi ljubiteljev pričakujemo vaš pozitiven odziv .

Prijave do 31.5.2019 do 12 h in vse informacije: GOLF LIVADA Moravske Toplice - Recepcija Golf Livada Tel.: 02 512 50 66 , E-mail: golfshop@terme3000.si

 

Predsednik GK Slovenska Bistrica

Mirko Stegne l. r.

 

GOLF LIVADA

Jože Pucko l. r.