Štajerska liga ... liga Zlati Grič ...

24.10.2020

Naši člani zelo uspešni na Štajerski ligi in na ligi Zlati grič!


Z zadnjo tekmo 8. oktobra v Olimju se je končala letošnja Štajerska golfska liga. Liga poteka na igriščih v Zlati grič, Olimje, Ptuj in Livada in sicer po dva krat na vsakem igrišču.

Tudi to tekmovanje je zaznamovala epidemija, saj se je začela nekoliko pozneje kot običajno in  termini niza osmih tekem so bili kar tri krat enaki kot termini Seniorske lige GZS. To je bilo za našo ekipo zelo pomembno ker je večina prijavljenih moških tekmovalcev hkrati igrala obe ligi. Sicer je Štajersko golfsko ligo letos igralo dobrih sedemdeset igralcev, na posameznih tekmah pa jih je bilo okoli štirideset.

V naši ekipi so sodelovali: Mirč in Anica Stegne, Anton in Marija Kampuš, Pišek Marjan, Vlado Tomšič, Miran Hribernik, Božo Zorko, Karažinec Andreja, Katarina Mejal, Karla Lobnik, Ida Bračko. Nekateri sicer bolj poredko, vsi skupaj pa dovolj dobro, da smo zmagali v neto in bruto seštevku moštev, Marija Kampuš je bila 2. v neto razvrstitvi, Marjan Pišek pa je letošnji zmagovalec v bruto razvrstitvi.

 

Tudi v ligi Zlati grič smo sodelovali in to zelo uspešno. Liga Zlati grič se prav tako tekmuje ekipno, katero sestavlja 6 tekmovalcev. Igra se v Slovenskih Konjicah na Zlatem griču. 

Imeli smo eno in pol ekipo :)

Prava "Bisterška" ekipa so bili Pohorski Kopači ( Dejan Gostenčnik, Igor Kruder, Miloš Stegne, Oskar Lang, Jure Stegne in Denis Špelič), kateri so že drugo leto zapored bili NETO zmagovalci lige! Že enkrat je uspeh, ponovit rezultat iz prejšnjega leta pa še toliko bolj.

Druga ekipa, mešana - Hotzi Ho 280 (Matic Šerbelj, Anže Kapun, Mitja Vreš + Leon Mlakar, Brigita Felicijan in Stane Rajh) so pa že veterani te lige. Letos je bilo tretje leto. Prvo leto so bili BRUTO prvi - NETO tretji, drugo leto tretji BRUTO, letos pa je ekipi ponovno uspelo bit prvi BRUTO!

Čestitke vsem našim članom za vrhunske uvrstitve!