15. Prvenstvo Slov. Bistrice

22.05.2023

V težkih razmerah po dežju odlično izpeljan turnir

Minuli vikend je na golf igrišču Ptuj potekalo že 15. prvenstvo Slovenske Bistrice pod okriljem Golf kluba Slovenska Bistrica. Tokrat pod novim vodstvom z Maticem Šerbeljem na čelu. Tekmovanja se je udeležilo slabih štirideset igralk in igralcev golfa, pretežno iz slovenjebistriškega kluba.




Tekmovanje je bilo organizirano na zavidljivem amaterskem nivoju v čudovitem ambientu golf igrišča na Ptuju, ki je v letošnjem letu dobil nove upravljalce. Že na prvi pogled je bilo videti, da se igrišče počasi vrača v stare dobre tire, saj so bile razmere, kljub predhodnim deževnim dnem, dostojne za izvedbo tovrstnega turnirja. Za vse tekmovalke in tekmovalce je bilo dobro poskrbljeno tako po igralski, kot tudi po družabni plati. Po končanem turnirju so se namreč lahko vsi udeleženci odlično zabavali ob dobri družbi in kulinarični postrežbi. Ker je bilo nagrajencev na turnirju kar nekaj, jih v tem prispevku ne bomo objavljali. Več fotografij in rezultate boste lahko našli na njihovi spletni strani www.gksb.si.
V dvajsetih letih obstoja kluba deluje danes preko 100 aktivnih članov, ki poleg rednih izobraževanj, organizacij lastnih turnirjev in dogodkov širom Slovenije in izven njenih meja sodelujejo in tekmujejo v najrazličnejših ligah. Med vidnejšimi člani so Lana Malek, reprezentantka Slovenije, prav tako Roman Medik in Darko Kočar, reprezentanta seniorske ekipe Slovenije.
Za organizacijo 15. prvenstva Slovenske Bistrice so bili zaslužni številni podporniki, ki se jim na tem mestu iskreno zahvaljujejo: Avtocenter Pušnik, Aluminium Kety Emmi, MSK, Š-Tisk, Alumat, Cargomind, Elektro Jug, Alu konig stahl, Kovintrade, Sintal, Karlek.si , Davos, Vimen, Zavarovalnica Triglav, Eben transport, Gselman & Gselman, Aperitivo.si, Mojstrovina, Sagadin ogrevalna tehnika, Center vintgar, Fijavž Uroš, Maldero, Schiller, Medenka, Linde viličar, Event Planet, Matej Prelog, Fewi in Vezenje Vinter.