Športne srede

26.03.2019

Športna sreda ... dan za druženje

Ideja Športnih sred je, da se člani kluba družimo, tekmujemo med sabo in da ne igramo samo svojega "domačega" igrišča...


Ideja Športnih sred je, da se člani kluba družimo, tekmujemo med sabo in da ne igramo samo svojega "domačega" igrišča. Potekale bodo izmenično na igriščih Zlati grič in Ptuj. 

Sredo, 3.4. začnemo s športnimi sredami na igrišču Zlati Grič, naslednji teden na Ptuju itd. Druženja so neobvezna, so pa zaželjena. Ni določenih flightov ne štartnih časov. Ideja je da se dobimo po službi, se na licu mesta dogovorimo kdo s kom igra in igramo. Preprosto!

 

Za člane kluba, ki nimajo letnih kart , smo pa pripravili z igrišči pakete green feejev po znižani ceni. Green feeji se kupujejo paketno po minimalno 5. Na Ptuju cena green feeja znaša 27 eur, na Zlatem griču pa 20 eur.

 

Še enkrat, poanta ni tekmovanje ampak druženje, zato smo pripravili tudi veliko nagrado. Na igriščih bo škatla v katero se da scorecard posameznika - ne flighta, in na klubskem turnirju izžrebamo iz vsake škatle po enega srečneža, kateremu klub časti izlet. Torej, druženja so nagrajena!

 

Se vidimo!